İSTANBUL / FATİH - Yavuz Selim Ortaokulu

Okulumuzda deprem tatbikatı gerçekleştirdik.

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı 2. Dönem Etkinlikleri

Ock

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı 1.Dönemi boyunca okulumuzda gerçekleştirmiş olduğumuz Harezmi Eğitim Modeli Faaliyetlerimiz.

Emeği geçen öğretmenlerimizi tebrik ediyor ve kendilerine teşekkür ederiz.

Ock

Okulumuz öğrencileri ile Joypark Eyüp Eğlence Merkezine gezi düzenlenmiştir.

Fatih Okul Öğrenci Meclisi Ocak Ayı Etkinlikleri

Tema: Tasarruf

Faliyetler: Belgesel İzleme-Öğrenciler Arasında Kitap Değişimi

Ock

Anadolu Mektebi projesi kapsamında, Ahmet Hamdi Tanpınar Edebiyat Müze Kütüphanesi ziyaret edildi.

Ock

Okulumuzda afet eğitimi konulu seminerler verildi.

Ara

Okullar Arası Surici Kupası  yüzme yarışmasında birinci olan öğrencimiz Ela Nur ADOĞAN'ı tebrik  ederiz.

Ara

Fatih Belediyesi 2.geleneksel çocuklar yüzme yarışmasında üşüncü olan öğrencimiz 5/A sınıfından Ela Nur Aydoğan'ı tebrik ederiz.

Ara

Sosyal Bilgiler dersi kapsamında Emra hocamız eşliğinde 6.sınıf öğrencilerimizle beraber Istanbul İtfaiyesi'ni ziyaret ettik. İtfaiyecilerimiz yangın anında ve deprem esnasında yapılması gerekenleri uygulamalı bir şekilde anlattılar.Misafirperverlikleri ve değerli eğitimleri için bu zor ve kutsal görevi fedakarca ifa eden itfaiyecilerimize teşekkür ederek yanlarından ayrıldık.